Έχετε σκεφτεί ποτέ να κρατάτε τρεις τσάντες ταυτόχρονα;

3-bags-3
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Εκεί που νιώθεις σαν ζογκλέρ στην καθημερινότητά σου, έρχεται μια φωτογραφία της Rihanna για να σε επιβεβαιώσει. Είστε έτοιμες να λανσάρετε πρώτες τη νέα τάση στα αξεσουάρ; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αρκεί να έχετε τρεις τσάντες που μοιάζουν, είναι έστω στην ίδια απόχρωση ή λογική, σε διαφορετικά μεγέθη, να συνδυάζονται δηλαδή με κάποιον τρόπο για να μπορούν να κρατηθούν ταυτόχρονα.

Το τόλμησε πρώτη η Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όταν ήταν ντυμένη στα λευκά και απαθανατίστηκε με τρεις Louis Vuitton τσάντες σα να μην τρέχει τίποτα.

Κάτι τρέχει με την RihannaΤο κορίτσι έχει στιλ και δεν επαναπαύεται. Κάπως έτσι, αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιράσει τα «απαραίτητά» της και να χτίσει μια νέα ισορροπία ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ που θέλει να υποστηρίζει σε μια εμφάνισή της.

Μπορεί να έχει παρακολουθήσει και τις επιδείξεις μόδας για τον επόμενο χειμώνα, όπως και το καλοκαίρι του 2019, να έχει εξετάσει τις καμπάνιες και να είδε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν πλέον οι τσάντες με δυναμικό και αναγνωρίσιμο ντιζάιν.

Και έχει πλάκα να βλέπεις την υστερία που προκαλεί μια τέτοια εικόνα, με τα αξεσουάρ να αποκτούν ονομασίες και να γίνονται ανάρπαστα, όσο κι αν κοστίζουν. Οπότε, μπορούμε να κρατάμε μια τσάντα στον ώμο και μια δεύτερη να την φοράμε στη ζώνη σαν ρετρό τσαντάκι-μπανάνα. Και η τρίτη; Πού κολλάει; Αν η μία κρέμεται στον ώμο, δεν πρέπει να έχουμε μία και στον αγκώνα, έτσι, για χάρη;

Η μία μπορεί να χρησιμεύει αν θέλουμε να κουβαλάμε ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια (φλατ ή τακούνια ανάλογα με την περίσταση), μια μικρή για πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό και μια τρίτη για το σουπερμάρκετ. Γιατί μπορεί να καταναλώνουμε, αλλά σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν έχουμε ελεύθερα χέρια και για…πλαστικές σακούλες.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com