Πρώτη ματιά στο «Once Upon A Time In Hollywood» του Quentin Tarantino

once-upon-a-time-in-hollywood-crop
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Leonardo DiCaprio μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον συμπρωταγωνιστή του, Brad Pitt.

Τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας του Quentin Tarantino με τίτλο «Once Upon A Time In Hollywood» έχουν ξεκινήσει και ο Leonardo DiCaprio μοιράστηκε μια πρώτη φωνογραφία με τον συμπρωταγωνιστή του, Brad Pitt, μέσω Instagram.

Οι δύο ηθοποιού ποζάρουν δίπλα σε ένα ρωμαϊκό σετ, φορώντας αυθεντικά ρούχα της δεκαετίας του 1960: Ο μεν Pitt φορά τζιν παντελόνι και ζακέτα, ενώ ο DiCaprio ένα πορτοκαλί μπουφάν, κίτρινο ζιβάγκο και καφέ παντελόνι.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Στην ταινία, η οποία διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες, ο DiCaprio παίζει τον ρόλο ενός τηλεοπτικού αστέρα των γουέστερν, ενώ ο Pitt τον stuntman του. Γειτόνισσα του χαρακτήρα του DiCaprio είναι η Sharon Tate (την οποία υποδύεται η Margot Robbie), ένα από τα θύματα της «οικογένειας» του Charles Manson.

Όπως όλες οι ταινίες του Tarantino, έτσι και αυτή ξεχωρίζει για το λαμπρό καστ της, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Burt Reynolds, Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Tim Roth και Michael Madsen. Το «Once Upon A Time In Hollywood» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Αύγουστο του 2019.