Oι Beavis και Butt-Head επέστρεψαν για να σχολιάσουν τους Portugal. The Man

beavis-and-butt-head
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το αμερικάνικο συγκρότημα επιστράτευσε τους δύο αιώνιους έφηβους του MTV για την έναρξη των συναυλιών τους.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές εκπομπές του MTV τη δεκαετία του 1990 ήταν η σειρά κινουμένων σχεδίων «Beavis and Butt-Head», η οποία αφηγείται τις περίεργες περιπέτειες δυο έφηβων με πάθος για τη σκληρή μουσική. Αρχικά οι δύο ήρωες του Mike Judge απλά σχολίαζαν και διακωμωδούσαν τα βιντεοκλίπ της εποχής και αργότερα η σειρά έγινε πιο «συμβατική», αλλά και προκλητική. Οι σκηνές βίας και ανάρμοστης συμπεριφοράς των δύο έφηβων είχαν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις την εποχή εκείνη.

Με τα χρόνια, η σειρά έχασε τη λάμψη της, καθώς τα «Simpsons», «South Park» και «Family Guy» εδραίωσαν την παρουσία τους στις αρχές του 2000 και πέραν ενός μικρού revival το 2011, οι δυο απροσάρμοστοι ήρωες έχουν παραμείνει «σιωπηλοί» τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα όμως έκαναν την επανεμφάνισή τους στις συναυλίες των Portugal. The Man.

Invision/AP / Evan Agostini

To «Feel It Still» των Portugal. The Man κέρδισε το βραβείο Grammy καλύτερου Pop Duo/Group Performance.

Σύμφωνα με άρθρο του Billboard, το αμερικάνικο συγκρότημα παίζει ένα μικρό βίντεο πριν τις συναυλίες του, όπου σχολιάζουν την μεγάλη επιτυχία τους «Feel It Still». Όπως θα περίμενε κανείς, οι δύο νεαροί αντιδρούν αρχικά με αποστροφή και ο Butt-Head παρομοιάζει το βιντεοκλίπ με «σκηνή εγκλήματος».

Όσο συνεχίζει το τραγούδι, οι δύο αιώνιοι έφηβοι ομολογούν πως έχουν «παρεξηγήσει» τους Portugal. The Man, αφού είναι τόσο κακοί που είναι πλέον καλοί αφού έχουν δημιουργήσει ένα «πανέμορφο διαμάντι». Καταλήγοντας οι δύο σχολιαστές δηλώνουν πως «είναι καλύτεροι από τους Beatles, καλύτεροι από τους Rolling Stones, καλύτεροι από τους Silverchair και σχεδόν εξίσου καλοί με τους Pantera».

Δείτε τον σχολιασμό των Beavis και Butt-Head