Άρωμα Όσκαρ στις νέες «Μικρές κυρίες» με Meryl Streep, Emma Stone και Saoirse Ronan

meryl-streep-emma-stone-saoirse-ronan
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Οι τρεις ηθοποιοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να παίξουν στην μεταφορά της Greta Gerwig.

Οι «Μικρές κυρίες» της Louisa May Alcott αναμένονται να επιστρέψουν για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με την Greta Gerwig στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Columbia Pictures βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Meryl Streep, Emma Stone, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet και Florence Pugh για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ρόλοι έχουν προταθεί στις ηθοποιούς, αλλά πηγές του άρθρου τονίζουν πως το στούντιο σκοπεύει να κάνει δοκιμαστικά με πολλές ηθοποιούς και τη Stone στον ρόλο της Beth εντός της εβδομάδας. Εφόσον επιτευχθούν οι συμφωνίες, η Gerwig θα συνεργαστεί ξανά με τις Ronan και Chalamet, οι οποίες έπαιξαν στη δραματική κωμωδία «Πασχαλίτσα» που είχε προταθεί για Όσκαρ.

Αρχικά, η Gerwig είχε προσληφθεί για να δουλέψει πάνω στο σενάριο του ριμέικ που σχεδίαζε η Columbia για χρόνια, αλλά μετά την επιτυχία της «Πασχαλίτσας», της προσφέρθηκε η σκηνοθεσία. Το κλασσικό μυθιστόρημα αφηγείται την ιστορία των αδελφών March μετά την εμφύλιο πόλεμο των ΗΠΑ και έχει μεταφερθεί πολλές φορές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Το 1994 η Gillian Armstrong σκηνοθέτησε μια κινηματογραφική μεταφορά με τους Winona Ryder, Gabriel Byrne, Trini Alvarado, Samantha Mathis και Kirsten Dunst στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ το BBC είχε προβάλλει μια μίνι σειρά στα τέλη του περασμένου έτους.