Kumail Nanjiani και Rafe Spall στους νέους «Άνδρες με τα μαύρα»

kumail-nanjiani-rafe-spall
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Liam Neeson, Chris Hemsworth και Tessa Thompson έχουν ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία της σειράς.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην σειρά επιστημονικής φαντασίας «Άνδρες με τα μαύρα» θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο μέσα στον Ιούλιο, οπότε οι παραγωγοί βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο καστ. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, πλάι στον Liam Neeson, τον Chris Hemsworth και την Tessa Thompson αναμένονται να εμφανιστούν ο Kumail Nanjiani και ο Rafe Spall.

Το ίδιο άρθρο αποκαλύπτει πως το χορευτικό δίδυμο Les Twins – ο Laurent Nicolas Bourgeois και ο Larry Nicolas Bourgeois – έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο πολυαναμενόμενο σίκουελ. Λογικά οι δυο χορευτές θα κληθούν να ενσαρκώσουν κάποιους από τους φανταστικούς εξωγήινους της ταινίας.

Η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Barry Sonnenfeld το 1997 απέσπασε το βραβείο Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ και προτάθηκε για άλλα δύο.

Η νέα ταινία διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο των τριών πρώτων ταινιών της σειράς, όπου πρωταγωνίστησαν ο Will Smith και ο Tommy Lee Jones, οπότε δεν αποτελεί ριμέικ, αλλά συνέχεια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ταινία θα εστιάζει στις περιπέτειες δυο πρακτόρων της μυστικής υπηρεσίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Σκηνοθέτης της νέα ταινίας, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2019, θα είναι ο F. Gary Gray σε σενάριο των Matt Holloway και Art Marcum. Οι «Άνδρες με τα μαύρα» ξεκίνησαν ως κόμικ που δημιούργησε ο Lowell Cunningham και εξέδωσε το 1990 μέσω των Aircel Comics και Malibu Comics. Η Marvel αργότερα εξαγόρασε την Malibu Comics και έδωσε νέα ώθηση στους «Άνδρες με τα μαύρα», αφού έχουν πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες που σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία από τον Barry Sonnenfeld (το 1997, το 2002 και το 2012) και μια σειρά κινουμένων σχεδίων (1997-2001).