Πόσο φουσκωτά αντέχετε να είναι τα μαλλιά σας;

big-hair-2
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Υπήρχε μια εποχή που οι επισκέψεις των γυναικών στο κομμωτήριο ήταν μια φορά την εβδομάδα για κομμώσεις σε στιλ... κουνουπίδι. Λέτε να το ξαναζήσουμε κι αυτό;

Όλες οι τάσεις ξεκινούν από την πασαρέλα. Και τώρα που είδαμε την εμμονή των σχεδιαστών με την υπερβολή και τους κομμωτές να αδειάζουν συσκευασίες με λακ στα μαλλιά των μοντέλων, έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε.

Επιστροφή λοιπόν στη δεκαετία του 80, αν αυτό σας ανακουφίζει. Η Ivana Trump ήταν το απόλυτο πρότυπο, μαζί με την Κριστλ Κάρινγκτον και την Αλέξις Ντέξτερ-Ντόλμπι-Κάρινγκτον ή κάπως έτσι.

Φουσκωτή κόμη, τέλεια στυλιζαρισμένη, κοκκοράκι μπροστά, και… σηκωμένη ρίζα. Και τώρα, ο χειμώνας του 2019, επαναφέρει και βάτες και υπερμεγέθη μπουφάν, στις επιδείξεις Μiu Miu, Anna Sui, Moschino και εμείς καλούμαστε να κρατήσουμε σημειώσεις.

Αν δούμε όμως και τη διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστριες την Bella Hadid και την Kendall Jenner για τους Dsquared2 θα δούμε ότι η έμπνευση είναι η Dolly Parton του σήμερα, με τα νέα μοντέλα να φοράνε τελικά δύο περούκες για να φανεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Δηλαδή φουσκωτά μαλλιά με άρωμα από τη δεκαετία του σήμερα και σύγχρονη λακ που μυρίζει φρεσκάδα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com