Πώς κατάφερε ο Will Smith να κάνει τον Jay-Z να ξεκαρδιστεί στα γέλια

will-smith-Jay-z
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η πρεμιέρα της ταινίας «Άνδρες με τα μαύρα 3» το 2012 στην Ρωσία ήταν άκρως επεισοδιακή.

Ο Will Smith αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη του πως κατάφερε με ένα αυθόρμητη χαστούκι που έριξε σε έναν φαρσέρ έκανε τον Jay-Z και την Beyoncé να ξεκαρδιστούν. Ο Smith συνάντησε τον Ουκρανό πλακατζή Vitalii Sediuk στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στην Ρωσία για την πρεμιέρα της ταινίας «Άνδρες με τα μαύρα 3» το 2012.

Ο Sediuk πλησίασε τον Smith και τον φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα, κάτι το οποίο έπιασε απροετοίμαστο τον ηθοποιό και αφού έσπρωξε τον Ουκρανό φαρσέρ τον χαστούκισε στο πρόσωπο, ζητώντας του εξηγήσεις. Καθώς απομακρύνθηκε, ο Smith απολογήθηκε για την αντίδραση του, λέγοντας στις κάμερες πως ο Sediuk επιχείρησε να τον φιλήσει στο στόμα και ότι «ήταν τυχερός» που δεν τον γρονθοκόπησε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Rap Radar» του Tidal, ο Smith αποκάλυψε πως μετά το συμβάν είχε πολλές αναπάντητες κλήσεις από τον Jay-Z. «Γυρνάω [στο δωμάτιο μου] και έχω νεύρα – επειδή είσαι δημοφιλής, [ορισμένοι] πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν» σχολίασε για το συμβάν με τον Sediuk. Τότε είδε πως είχε δέκα μηνύματα από τον Jay-Z, ο οποίος του ζητούσε να επικοινωνήσει μαζί του άμεσα.

Δείτε το συμβάν στην Ρωσία πατώντας εδώ.

Όταν κατάφερε να τον πάρει τηλέφωνο, ο Jay-Z του είπε πως μόλις είχε δει το βίντεο του Smith στη Ρωσία και ήθελε να του ότι ήταν το πιο αστείο πράγμα που είχε δει ποτέ. Μάλιστα ο Jay-Z και η Beyoncé σκεφτόντουσαν να ακυρώσουν μια εμφάνιση τους το ίδιο βράδυ, για να κάτσουν σπίτι τους και να ξαναδούν το επίμαχο βίντεο.