Ο Elvis Costello ακύρωσε ευρωπαϊκή περιοδεία λόγω πρόσφατης αφαίρεσης καρκίνου

elvis-costello Vianney Le Caer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο μουσικός είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την ανάρρωση του και ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές του.

Ο Elvis Costello αναγκάστηκε να ακυρώσει το υπόλοιπο της ευρωπαϊκή περιοδείας του ώστε να αναρρώσει πλήρως μετά από πρόσφατη χειρουργική αφαίρεση ενός «πολύ επιθετικού κακοήθους καρκίνου». Στην σχετική ανακοίνωση του ο Costello εξηγεί πως ο γιατρός του τον ενημέρωσε πως δεν είχε δει ποτέ έναν τόσο μικρό, αλλά και επιθετικό καρκίνο, τον οποίο όμως μπόρεσε να αντιμετωπίσει με μια χειρουργική επέμβαση.

«Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που η ευρωπαϊκή μας καλοκαιρινή περιοδεία θα μπορούσε να προχωρήσει» σχολίασε ο Costello. Ο γιατρός συνέστησε στον μουσική να ξεκουραστεί για τρεις με τέσσερες εβδομάδες, αλλά ο ίδιος δεν έδειξε να έχει την «υπομονή» και άρχισε να παίζει μετά την επέμβαση.

«Τώρα πρέπει να αποδεχτώ πως θα χρειαστεί περισσότερο από όσο θα ήθελα για να ανακτήσω την πλήρη δύναμη μου» εξήγησε στην συνέχεια ο Costello, ζητώντας συγνώμη από τους θαυμαστές του που αγόρασαν εισιτήρια για τις ακυρωμένες πια συναυλίες. Ο ίδιος τόνισε πως προτίμησε να ακυρώσει τις εμφανίσεις, παρά να παίξει μια συναυλία που μπορεί να είναι προβληματική και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του.

Κλείνοντας την ανακοίνωση του ο Costello αποκάλυψε πως το συγκρότημα του, οι Imposters, έχουν ολοκληρώσει έναν νέο «υπέροχο» δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τελευταία κυκλοφορία του Costello ήταν το «Wise Up Ghost» του 2013.