Ξανά σε μπελάδες ο Johnny Depp

Johnny-depp Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός αστέρας κατηγορείται πως γρονθοκόπησε εργαζόμενο στην παραγωγή της νέας του δραματική ταινίας.

Ο Johnny Depp βρίσκεται αντιμέτωπος με μήνυση επειδή φέρεται να γρονθοκόπησε τον υπεύθυνο τοποθεσιών της νέας του ταινίας, η οποία αναφέρεται στους φόνους των Biggie Smalls και Tupac Shakur. Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Brad Furman σε σενάριο του Christian Contreras, τιτλοφορείται «City Of Lies» και είναι βασισμένη σε βιβλίο του Randall Sullivan.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο Gregg Brooks ισχυρίζεται πως ο Depp του είχε ζητήσει την επέκταση άδειας για γυρίσματα στο Barclay Hotel του Λος Άντζελες, ώστε να γυρίσει μια μεγαλύτερη εκδοχή μιας σκηνής. Ο Brooks κατάφερε να επιμηκύνει την σχετική άδεια δύο φορές, αλλά στις 11 μ.μ. ενημερώθηκε από τις αρχές πως τα γυρίσματα έπρεπε να ολοκληρωθούν. Στην συνέχεια ο Brooks ενημέρωσε τον σκηνοθέτη, ο οποίος όμως τον αγνόησε και του ζήτησε να πει ο ίδιος στον Depp πως τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν.

O Forest Whitaker συμπρωταγωνιστεί με τον Depp στο «City of Lies».

Όταν πήγε να ενημερώσει τον Depp για την λήξη της σχετικής άδειας, ο ηθοποιός του ζήτησε εξηγήσεις, τονίζοντας πως δεν έχει «κανένα δικαίωμα» να του πει τι μπορεί να κάνει. Καθώς προσπαθούσε να εξηγήσει ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τις σχετικές άδειες, ο Depp απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει και φέρεται να τον γρονθοκόπησε δύο φορές στα πλευρά. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός προκάλεσε τον Brooks λέγοντας του πως θα του δώσει 100.000 δολάρια εάν τον χτύπαγε στο πρόσωπο.

Κάπου εκεί επενέβη η προσωπική ασφάλεια του ηθοποιό, η οποία τον απομάκρυνε. Στην μήνυση του ο Brooks ισχυρίζεται μεταξύ άλλων πως μπορούσε να μυρίσει αλκοόλ στην αναπνοή του Depp και θεωρεί πως απολύθηκε λίγες μέρες αργότερα επειδή αρνήθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό για να παραιτηθεί από το δικαίωμα του να μηνύσει.