Gary Oldman και Jessica Alba συμπρωταγωνιστούν στο «Killers Anonymous»

gary-oldman-Jessica-alba
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το νέο θρίλερ του Martin Owen επικεντρώνεται σε έναν βίαιο κόσμο μακριά από την καθημερινότητα και την τάξη.

Ο Gary Oldman και η Jessica Alba είναι τα δύο νέα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στο θρίλερ «Killers Anonymous» που σκηνοθετεί ο Martin Owen για λογαριασμό της Goldfinch Studios της Kirsty Bell. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Tommy Flanagan, Sam Hazeldine, Rhyon Nicole Brown, MyAnna Buring, Tim McInnerny, Michael Socha, Elizabeth Morris, Elliot James Langridge και Isabelle Allen.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, το «Killers Anonymous» διαδραματίζεται σε «έναν κόσμο που υπάρχει κάτω από τον δικό μας, κάτω από την καθημερινότητα, τον περιορισμό και την τάξη». Η υπόθεση της ταινίας παραμένει σχετικά ασαφής, αλλά φαίνεται πως θα επικεντρώνεται σε ανθρώπους που παραμονεύουν στα σκοτάδια και έχουν τον θάνατο στο μυαλό τους.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Matt Williams σχολίασε πως το «Killers Anonymous» έχει την δυνατότητα να γίνει μια κλασσική καλτ ταινία. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Martin Owen, Elizabeth Morris και Seth Johnson.