TYCO: το νέο στέκι στη Ρόμβης μας φτιάχνει κοκτέιλ… για το δρόμο

tyco
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Tyco σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και κάπως έτσι, εκτός από φαγητό στο χέρι, έχουμε πλέον και το ανάλογο κοκτέιλ.

Στη Ρόμβης «σκαρώνεται» ένα νέο κόλπο εδώ και λίγο καιρό, που μας επιτρέπει να έχουμε… street cocktail. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όπως απολαμβάνουμε φαγητό «στο χέρι», μπορούμε πλέον να παίρνουμε το κοκτέιλ μας και να φεύγουμε, χωρίς να κάτσουμε στα άβολα σκαμπό κάποιου μπαρ, μέσα στην κάπνα και τη φασαρία. Με λίγα λόγια: είσαι στο δρόμο, θες ένα κοκτέιλ, στο TYCO το παίρνεις και φεύγεις.

Καθημερινά, από τις 18.00 έως και τις 2, το TYCO σερβίρει δροσιστικά κοκτέιλ που μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας και να συνεχίζετε τη βόλτα σας, ενώ οι επιλογές είναι αρκετές. Με 5 ευρώ θα βρείτε τα κλασικά κοκτέιλ, ενώ με 6 σας περιμένουν 5 signature κοκτέιλ, κάποια πιο πικάντικα, άλλα πιο φρουτώδη κι άλλα πιο γλυκόξινα.

Για ένα δροσερό διάλειμμα προτείνει Detox Mocktail (από 4 ευρώ), υγιεινά και απολαυστικά χωρίς αλκοόλ, με υλικά όπως αβοκάντο, φράουλες, βασιλικό, πουρέ βατόμουρου κ.ο.κ., ενώ τα long drinks, το κρασί και η μπίρα δεν λείπουν από τις επιλογές του.

Κι αν κάποιος το βιάζεται πολύ και το θέλει σπίτι του, σύντομα ετοιμάζεται και υπηρεσία delivery για… επείγουσες καταστάσεις.

Info
Tyco
Ρόμβης 11