Η παρέα του «Anchorman» ξανασμίγει στο Netflix για το «Dead To Me»

anchorman-will-ferrell-christina-applegate
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η Christina Applegate θα πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά σε παραγωγή Will Ferrell και Adam McKay.

Μετά από έξι περίπου χρόνια, η Christina Applegate επιστρέφει στην μικρή οθόνη για να πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά «Dead To Me» του Netflix. Εκεί θα συνεργαστεί ξανά με τον Will Ferrell και τον Adam McKay του «Ο παρουσιαστής: Ο θρύλος του Ron Burgundy», οι οποίο θα αναλάβουν την παραγωγή.

Το σενάριο των δέκα επεισοδίων της σειράς θα φέρουν την υπογραφή της Liz Feldman και θα εστιάζει στην δυναμική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μια χήρα (την οποία υποδύεται η Applegate) και ένα «ελεύθερο πνεύμα με ένα σοκαριστικό μυστικό». Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο χαρακτήρας της Applegate θα έχει μια μακάβρια αίσθηση του χιούμορ και θέματα διαχείρισης θυμού, το οποίο δεν θέλει να αντιμετωπίσει μετά τον θάνατο του συζύγου της σε τροχαίο δυστύχημα.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στο Λος Άντζελες το φθινόπωρο. Τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος της Applegate ήταν στην σειρά «Up All Night» του NBC, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην κωμωδία «Μαμάδες με κακή διαγωγή: Χριστούγεννα εκτός ελέγχου» με τις Mila Kunis, Kristen Bell και Kathryn Hahn.