Νέα «ξεκαρδιστική» ταινία τρόμου του Jim Jarmusch με τον Bill Murray

Jim-Jarmusch-bill-murray
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο σκηνοθέτης έχει συγκεντρώσει ένα all-star καστ για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας του με ζόμπι.

Μετά τους βρικόλακες στο «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» το 2013, ο Jim Jarmusch έχει βάλει στο στόχαστρό του ένα άλλο μυθικό τέρας της μεγάλης οθόνης, το ζόμπι. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «The Dead Don’t Die» στη Νέα Υόρκη.

Το καστ της ταινίας είναι ιδιαίτερα λαμπρό καθώς συμμετέχουν οι Bill Murray, Selena Gomez, Adam Driver, Tilda Swinton, Steve Buscemi, Chloë Sevigny και Adam Butler. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Philly.com ο Murray αποκάλυψε η ταινία είναι «ξεκαρδιστική» και ότι δεν παίζει τον ρόλο ενός ζόμπι.

Οι πρωταγωνιστές του «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» ήταν βρικόλακες.

«Έχω μια καλή δουλειά που έρχεται. Κρατηθείτε: είναι ταινία ζόμπι» δήλωσε ο βετεράνος ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως «ο Jim Jarmusch έχει γράψει ένα σενάριο με ζόμπι το οποίο είναι ξεκαρδιστικό και έχει ένα καστ από υπέροχους ηθοποιούς. Τα γυρίσματα γίνονται το καλοκαίρι και όχι, δεν θα υποδυθώ το ζόμπι». Φωτογραφίες στο άρθρο του Variety δείχνουν τους Murray, Driver και Sevigny ντυμένους με στολές αστυνομικών, ενώ σε μια άλλη ο Butler είναι λουσμένος μέσα στα αίματα και συνομιλεί με την Gomez.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές του «Zombieland» έχουν συμφωνήσει για να παίξουν στην νέα συνέχεια από τον Ruben Fleischer.

Μπορεί λοιπόν ο Murray να μην είναι ζόμπι στην ταινία του Jarmush, αλλά ενδέχεται να «αναστηθεί» στη συνέχεια του «Zombieland» που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Το Deadline μετέφερε την είδηση ότι οι Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone και Abigail Breslin έχουν συμφωνήσει να παίξουν στο «Zombieland 2» σε σκηνοθεσία του Ruben Fleischer.

Οι φήμες για μια συνέχεια στην αναπάντεχη επιτυχία της πρώτης ταινίας κυκλοφορούσαν για πολλά χρόνια στο Χόλυγουντ, με το Amazon μάλιστα να έχει καταστρώσει σχέδια για μια τηλεοπτική σειρά. Τελικά όμως τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν μετά την παραγωγή ενός πιλότου που κρίθηκε κάπως απογοητευτικός από τους ιθύνοντες της πλατφόρμας streaming.