Ο Harrison Ford απαντά στο «Κάλεσμα της άγριας φύσης»

harrison-ford Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Βάζει στην άκρη για λίγο το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς για να πρωταγωνιστήσει στη νέα μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος.

Οι καθυστερήσεις στην παραγωγή του «Ιντιάνα Τζόουνς 5» είχαν ως αποτέλεσμα να πάει πίσω η έναρξη των γυρισμάτων. Για να μη μείνει άπραγος μέχρι να ξαναφορέσει το καπέλο του αρχαιολόγου, ο Harrison Ford αποφάσισε να παίξει σε μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος του Jack London, «Το κάλεσμα της άγριας φύσης».

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο βετεράνος ηθοποιός συμφώνησε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Chris Sanders. Το σενάριο της νέας μεταφοράς θα γράψει ο Michael Green, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ford στο «Blade Runner 2049». Τα γυρίσματα, συμπληρώνει το άρθρο, θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Η ιστορία του London έχει μεταφερθεί πολλές φορές, με τις ταινίες του William A. Wellman το 1935 με τον Clark Gable και του Ken Annakin το 1972 με τον Charlton Heston να είναι από τις πιο γνωστές παραγωγές. Το έργο εστιάζει στις περιπέτειες και δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Jack Thornton, ένας από τους πολλούς που αναζήτησαν την τύχη τους στο «πυρετό του χρυσού» στα τέλη του 19ου αιώνα στις ΗΠΑ.