To νέο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody» ξεχειλίζει δράμα και μουσική

bohemian-rhapsody
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο Rami Malek εντυπωσιάζει και πρωταγωνιστεί στη βιογραφική ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen.

Η ιστορία των Queen έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη, με τον Rami Malek να ενσαρκώνει τον χαρισματικό frontman του βρετανικού συγκροτήματος, Freddie Mercury, στο «Bohemian Rhapsody». Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Anthony McCarten, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε αρχικά ο Bryan Singer και ολοκλήρωσε ο Dexter Fletcher.

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας 

Όπως και το πρόσφατο teaser, το νέο τρέιλερ μας δίνει κλεφτές ματιές στην πλουσιοπάροχη και γεμάτη εντάσεις και προκλήσεις ζωή των Queen, μαζί με αναπαραστάσεις από ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του συγκροτήματος. Όλα αυτά με μουσική επένδυση το επικό «Bohemian Rhapsody», από το οποίο πήρε και το όνομά της η βιογραφική ταινία, καθώς και άλλων μεγάλων, αξέχαστων επιτυχιών τους.

Το «Bohemian Rhapsody» εξιστορεί την ραγδαία άνοδο του συγκροτήματος, το πώς έγραψαν τα εμβληματικά τραγούδια τους και πειραματίστηκαν με τον ήχο για να γίνουν θρύλοι. Παράλληλα, η ταινία εστιάζει στον Mercury και στο πώς άλλαξε δραματικά η ζωή του, εν μέσω μεγάλων προβλημάτων στην προσωπική του ζωή. Η ταινία κορυφώνεται με τη θριαμβευτική εμφάνιση των Queen στο Live Aid το 1985.

Δίπλα στον Rami Malek ως Mercury εμφανίζονται οι Gwilym Lee, Ben Hardy και Joseph Mazzello στους ρόλους των Brian May, Roger Taylor και John Deacon αντίστοιχα, καθώς και οι Mike Myers, Lucy Boynton και Tom Hollander, μεταξύ άλλων. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της τον προσεχή Νοέμβριο.