Η Rihanna ξέρει πως το καλό αργεί και ετοιμάζει υπερπαραγωγή

rihanna
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Έχει συγκεντρώσει περίπου 500 κομμάτια στη διάθεσή της για τον επερχόμενο δίσκο, αλλά φαίνεται πως ψάχνει «άλλο ένα».

Η Rihanna φέρεται να έχει 500 τραγούδια στη διάθεσή της για τον επερχόμενο δίσκο της, σύμφωνα με δηλώσεις συνεργατών και παραγωγών. Η τραγουδίστρια ετοιμάζει το follow-up στο «Anti» του 2016 και έχει αφήσει να εννοηθεί πως μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Άρθρο του Rolling Stone έχει αποκαλύψει πως η Rihanna ετοιμάζει δυο δίσκους, για την ακρίβεια έναν dancehall και έναν pop δίσκο. Στον dancehall δίσκο θα συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως τους R. City, Stephen «Di Genius» McGregor, Linton «TJ Records» White, Kranium και Chronixx, μεταξύ πολλών άλλων, ενώ στις ηχογραφήσεις έχουν συμμετάσχει οι Skrillex και Boi-1da.

Invision/AP / Andy Kropa

Ένας παραγωγός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε πως η ομάδα της Rihanna έχει συγκεντρώσει 500 dancehall κομμάτια, αλλά σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μόλις δέκα από αυτά. Ο ίδιος σχολίασε πως για περίπου ενάμιση χρόνο ταξίδευε αδιάκοπα στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες για να δουλέψει πάνω στη συγγραφή και παραγωγή των κομματιών.

Άλλη πηγή σημείωσε πως «κάθε καλλιτέχνης, κάθε παραγωγός, κάθε τραγουδοποιός στην Τζαμάικα ή με καταγωγή από την Τζαμάικα» έχει εργαστεί πάνω στον dancehall δίσκο της Rihanna. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως η ομάδα της Rihanna έχει επιλέξει οχτώ κομμάτια μέχρι στιγμής, αλλά συνεχίζει να αναζητά νέα τραγούδια, ενώ μια τρίτη πηγή δήλωσε πως η ομάδα ψάχνει «άλλο ένα κομμάτι».

Invision/AP / Jordan Strauss

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παραγωγοί δήλωσαν ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση του δίσκου της Rihanna, ένας εξέφρασε αμφιβολίες θεωρώντας πως το αποτέλεσμα τείνει να είναι «περισσότερο pop» παρά reggae, ενώ τόνισε πως «μονίμως αλλάζουν κατεύθυνση». Η Rihanna δεν έχει σχολιάσει τις αναφορές, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue, ο επόμενος δίσκος της θα έχει έναν reggae ήχο επηρεασμένος από τον Bob Marley και τον παραγωγό Supa Dups.