Πώς να είναι το σπίτι του Tom Petty;

petty-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μόλις κυκλοφορεί η είδηση ότι βγαίνει προς πώληση το σπίτι ενός αναγνωρίσιμου προσώπου, οι φωτογραφίες μοιάζουν να κλέβουν στιγμές από την προσωπική του ζωή. Και στην περίπτωση του Τom Petty; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν πέρασε όμορφα ή δύσκολα στο σπίτι που πωλείται σήμερα για περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Είναι το σπίτι στο οποίο έζησε ο διάσημος μουσικός αρκετά χρόνια από τη ζωή του, εκεί χειροκροτήθηκε, εκεί συνέχισε να ζει και μετά το διαζύγιό του, εκεί οργάνωσε πληθωρικά πάρτι.

Το σπίτι του Tom Petty είναι πελώριο, πλησιάζει τα 12.000 τ.μ., έχει 10 κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια, που ανακαλύπτει κανείς σε τρεις ορόφους.

Η αγάπη του Tom Petty για τη μουσική, το φυσικό φως, τη φύση, ήταν επόμενο να ζωντανεύει σε κάθε γωνιά του σπιτιού που αναζητά τώρα νέους ιδιοκτήτες.

Κι αν θελήσουν να το αλλάξουν, να γκρεμίσουν χώρους, να καταστρέψουν μια ιστορία δεκαετιών; Θα υπάρχει πάντα το κατάλληλο σάουντρακ για να μας θυμίζει έναν καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή το 2017, για να επαναλάβει αρκετές φορές μέσα στην καριέρα του τον στίχο «You don’t know what it feels».  

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com