Πρώτη ματιά στην live-action σειρά «Kim Possible»

kim-possible
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μια από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες σειρές κινουμένων σχεδίων της Disney επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη το 2019.

Η «Kim Possible» θα επιστρέψει για νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Η σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney είχε κυκλοφορήσει από το 2002 έως το 2007, με πρωταγωνίστρια μια έφηβη που προσπαθεί να ισορροπήσει τη ζωή της ως μαθήτρια και τις περιπέτειές της πολεμώντας το έγκλημα.

Στις αρχές του χρόνου, η Disney επιβεβαίωσε τις φήμες για μια επιστροφή της ηρωίδας στη μεγάλη οθόνη, με τους δημιουργούς της σειράς Mark McCorkle και Robert Schooley να γράφουν το σενάριο της ταινίας. Στο πλαίσιο του Comic-Con στον Σαν Ντιέγκο, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της πρωτοεμφανιζόμενης Sadie Stanley στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Alyson Hannigan θα ενσαρκώσει την μητέρα της ηρωίδας, Dr Ann Possible, ενώ ο Sean Giambrone τον φίλο και συνεργάτη της, Ron Stoppbale.

Στο βίντεο διάρκειας δεκαπέντε δευτερολέπτων που δόθηκε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτονται τα πρώτα σχέδια για τον χαρακτήρα της Kim Possible και σταδιακά μεταμορφώνεται στην Stanley. Η live-action ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019. Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει δύο animated ταινίες με την Kim Possible, το 2003 και 2005.