Μια δόση «Νονού» στον «Joker» με τον Joaquin Phoenix

robert-de-niro Carlo Allegri
ΤΡΙΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

O Robert De Niro βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν καθοριστικό ρόλο στην αυτοτελή ταινία για τον αιώνιο εχθρό του Batman.

Στις πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν πέρσι το καλοκαίρι σχετικά με την ταινία «Joker» που θα σκηνοθετήσει ο Todd Phillips υπήρχαν αναφορές για εμπλοκή του Martin Scorsese στο εγχείρημα. Έκτοτε έχουν σταματήσει οι αναφορές στον Scorsese, αλλά ένας στενός συνεργάτης του ενδέχεται να συμμετάσχει στην ταινία: ο Robert De Niro.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Warner Bros έχει προσεγγίσει τον οσκαρικό ηθοποιό για να παίξει στην επερχόμενη ταινία για τον αιώνιο εχθρό του Batman. Το άρθρο αποκαλύπτει πως ο De Niro προορίζεται για ττον ρόλο ενός παρουσιαστή talk show, ο οποίος έχει τεράστιο αντίκτυπο στην προσωπικότητα του ανθρώπου που θα γίνει τελικά ο Joker.

Η Warner Bros βρίσκεται σε συζητήσεις με την Zazie Beetz και την Frances Conroy για να συμμετάσχουν στην ταινία του Todd Phillips.

Παράλληλα με τον De Niro, ο Phillips και οι παραγωγοί της Warner Bros βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Zazie Beetz από το «Deadpool 2», καθώς και την Frances Conroy. Το The Wrap ισχυρίζεται πως στην Conroy έχει προταθεί ο ρόλος της μητέρας του χαρακτήρα του Phoenix.

Το σενάριο που έχουν ετοιμάσει ο Phillips με τον Scott Silver παρουσιάζει τα πρώτα βήματα του εμβληματικού Joker, εστιάζοντας στην ψυχοσύνθεση και μεταμόρφωσή του. Το «Joker» δεν θα αποτελεί κομμάτι του υπάρχοντος cinematic universe της DC, αλλά θα είναι μια αυτοτελή ταινία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο με στόχο μια πρεμιέρα το επόμενο καλοκαίρι.