Βανδαλίστηκε το αστέρι του Donald Trump στο Walk Of Fame

donald-trump Mary Altaffer
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες συνέλαβαν έναν μουσικό που φέρεται να ευθύνεται για την καταστροφή.

Η εκλογή και οι πολιτικές του Donald Trump έχουν δυσαρεστήσει και προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του θεάματος, με πολλούς αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου να εκφράζουν συχνά την αντίθεσή τους. Ένας 24χρονος μουσικός όμως, ο Austin Mikel Clay, πήγε ένα βήμα παραπέρα και φέρεται να βανδάλισε το αστέρι του Αμερικανού προέδρου στο Walk of Fame του Χόλυγουντ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές και μαρτυρίες περαστικών, ένας άνδρας εμφανίστηκε δίπλα στο αστέρι με μια τσάντα μεταφοράς κιθάρας τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, μέσα από την οποία έβγαλε μια αξίνα. Στη συνέχεια ο δράστης την χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το αστέρι ολοσχερώς και κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, προτού εξαφανιστεί.  

Η αστυνομία του Λος Άντζελες συνέλαβε τον Clay ως ύποπτο, με τη χρηματική εγγύηση να έχει οριστεί στις 20.000 δολάρια. Το αστέρι του Trump στο φημισμένο πεζοδρόμιο του Χόλυγουντ έχει αποτελέσει στόχο για πολλούς επίδοξους βάνδαλους τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την εκλογή του. Το 2016 κάποιος είχε επιχειρήσει να το καταστρέψει με ένα κομπρεσέρ.