Η Gwyneth Paltrow ανοίγεται για τον χωρισμό και την «γλωσσική απερισκεψία» της

gwyneth-paltrow Mario Anzuoni
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι η κοινή ανακοίνωσή της με τον Chris Martin θα προκαλούσε τόση μεγάλη εντύπωση.

Το 2014, η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από επτά χρόνια γάμου, κάνοντας λόγο για μια «συνειδητή αποσύνδεση». Μιλώντας στους New York Times, η ηθοποιός τόνισε πως βίωνε «μεγάλο πόνο» λόγω του χωρισμού εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσε να καταλάβει τις αντιδράσεις στην ανακοίνωσή της.

«Έλεγα ότι πονάμε πολύ, ότι αποτύχαμε σε αυτό, ότι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε διαφορετικά. Αλλά ήμουν σε τόσο πόνο που δεν το περίμενα» σημείωσε η Paltrow, τονίζοντας πως μια «γλωσσική απερισκεψία» της απέκτησε τόση μεγάλη δημοσιότητα. Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήθελε να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί με τον Martin. 

Invision/AP / Colin Young-Wolff

«Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο μπορείς να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να αφήσεις την κακία – γιατί εάν μπορείς να κάνει αυτά τα πράγματα, τότε ασφαλώς μπορείς να έχεις ένα φιλικό διαζύγιο. Στο τέλος της ημέρας έχει να κάνει με το πόσο μπορείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου» δήλωσε η Paltrow σχετικά με τις συνθήκες του διαζυγίου της.

Όπως εξηγεί η ηθοποιός, στην αρχή τα πράγματα ήταν «πολύ δύσκολα», αφού υπήρχαν μέρες όπου δεν ήθελαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Η ίδια όμως θεωρεί πως ήταν τυχεροί, αφού μπορούσαν να δουν «ο ένας τον άλλο στα μάτια»  και συμφωνούν κατά βάση στο πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. «Έχουμε παρόμοιες αρχές και αξίες, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Απλά θα εστιάσω σε αυτά που αγαπώ στον Chris. Υπάρχουν τόσα πολλά!» υπογράμμισε η Paltrow.