H Faye Dunaway τώρα και μοντέλο

faye-3
ΤΡΙΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Φοράει καπέλο, φλόραλ φόρεμα, κρατάει τσάντα με…ιστορία και αοσρτί μοκασίνια με λογότυπο, για να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Ποιο είναι το σενάριο για τον οίκο Gucci και τη μούσα από το Bonnie&Clyde; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι 77 χρονών. Δεν θα πούμε αν της φαίνεται ή αν έχει αλλοιωθεί το πρόσωπό της μετά από αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Θα αρκεστούμε στο γεγονός ότι μια γυναίκα που έχει συνδέσει την εικόνα της με φιλμς που έχουν γράψει ιστορία, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα του σήμερα.

Μας αρέσει να βλέπουμε μια σταρ σαν την Faye Dunaway να ποζάρει ως μοντέλο με ρούχα και αξεσουάρ Gucci και να ποζάρει στον φακό νωχελικά, με ρετρό διάθεση και σκηνικό που θα ζήλευε και ο πιο απαιτητικός σκηνοθέτης που έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα.

Είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Alessandro Michelle, ο οποίος ξέρει να αφηγείται ιστορίες, το έχει αποδείξει τις τελευταίες σεζόν, έχει τον τρόπο να επενδύει στο παρελθόν και να δημιουργεί λίστες αναμονής με μπεστ-σέλερ στο σήμερα.

Και η Γαλλίδα Soko που αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι έγκυος και ως μούσα του οίκου ποζάρει σαν την…κόρη της Faye Dunaway για να δημιουργηθεί μια ταινία μικρού μήκους με εμπορική αξία. Και αστερόσκονη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com