Ο κόσμος μέσα από τη ματιά του Jeff Goldblum

Jeff-goldblum Joel Ryan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η περιέργεια του χολιγουντιανού αστέρα για τον κόσμο που μας περιβάλλει θα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του National Geographic.

Ο Jeff Goldblum έχει συνδεθεί με το αρχέτυπο του περίεργου και αναλυτικού επιστήμονα, χάρη στους ρόλους του σε ταινίες όπως η «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και την «Jurassic Park» και τον εκκεντρικό χαρακτήρα του. Η δίψα του για βαθύτερη γνώση και κατανόηση θα αποτελέσει κεντρικό άξονα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, «The Curiosity of Jeff Goldblum».

Το National Geographic ανακοίνωσε πως θα γυρίσει μια σειρά ντοκιμαντέρ με τον Jeff Goldblum, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός θα εξετάζει τις απίθανες ιστορίες γύρω από τα πιο συνηθισμένα πράγματα στον κόσμο. Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια 30 λεπτά. Όπως αναφέρει σε άρθρο του Deadline, ανάμεσα στα πράγματα που θα εξετάζει με τον δικό του τρόπο είναι το παγωτό, τα μπαλόνια, το χαρτί υγείας και οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι, μεταξύ αλλων.

«Το National Geographic έχει μια ικανότητα να αναπτύσσει έξυπνα και καθηλωτικά αφηγήματα τα οποία επεκτείνουν την αντίληψή μας για τον κόσμο γύρω μας με δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Η περιέργεια είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο γνώρισμα» δήλωσε από την πλευρά του ο Goldblum.