Πάνω από ένα δισεκατομμύριo streams για το «Scorpion» του Drake

drake
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το νέο άλμπουμ του Καναδού ράπερ είναι το πρώτο που σπάει το σχετικό ρεκόρ μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του.

Το πέμπτο άλμπουμ του Drake έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, αφού σύμφωνα με τη δισκογραφική του εταιρεία, Republic Records, το «Scorpion» έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως. Όπως σημειώνει και ο ίδιος ο Καναδός ράπερ, πρόκειται για τo πρώτο άλμπουμ που σημειώνει αυτή την επίδοση.

Το Billboard αναφέρει πως το άλμπουμ του Drake είχε 745,9 εκατομμύρια streams στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Post Malone με το «Beerbong & Bentleys», το οποίο είχε 431 εκατομμύρια streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

 Το «Scorpion» κατέρριψε πολλά ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα στις υπηρεσίες των Spotify, Apple Music και Amazon Music με πάνω από 300 εκατομμύρια streams τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του. Συνολικά πουλήθηκαν 732.000 αντίτυπα – αριθμός ρεκόρ για το 2018 – το οποίο σημαίνει πως τέσσερα από τα δέκα άλμπουμ με τα περισσότερα stream μέσα σε μια εβδομάδα είναι του Drake.

Έτσι λοιπόν το «Scorpion» βρίσκεται πλέον στην κορυφή της σχετικής λίστας του Billboard, με το «More Life» στην τρίτη (384,8 εκ. streams) και ξανά στην έκτη θέση (για τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας του με 253,4 εκ. streams) και το «Views» στην έβδομη θέση (245 εκ. streams).