Τα Φιλαράκια είναι ξανά της μόδας

friends-2
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Μπορεί η δημοφιλής σειρά να έχει συνδεθεί απόλυτα με τη δεκαετία του '90, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να ξαναθυμηθούμε την Ρέιτσελ και τον Ρος και να φορέσουμε…σκηνές της σειράς, σε T-shirt. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Κάτι ροζ, φούξια, μαύρα, λευκά μπλουζάκια, με τους ήρωες της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς, Friends, ακόμη και με τα ονόματά τους γραμμένα στην πλάτη.

Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Τζόουι, την Μόνικα, την Φίμπι, τον Τσάντλερ, κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Ακόμη και τώρα εξάλλου, γελάμε με τις ατάκες τους.

Αν δείτε πιο προσεκτικά στις κρεμάστρες των διεθνώς αλυσίδων της μόδας, λοιπόν, θα βρείτε μέχρι και T-shirts με στιγμιότυπο από τον γάμο της Ρέιτσελ. Τι είναι αυτό που φέρνει τα Φιλαράκια στο προσκήνιο της μόδας;

Μάλλον η νοσταλγία που φαίνεται να είναι ένα διαχρονικό trend,  πάντα της μόδας και φοριέται με πάθος, ίσως γιατί μας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής. 

Μάλλον για αυτό στο εμπόριο και στο Ίντερνετ κυκλοφορούν ακόμη και πιτζάμες αλλά και σεντόνια με σκηνές από την τηλεοπτική σειρά. Μαθήματα φιλίας και αγάπης στην προ-ψηφιακή εποχή. Χωρίς selfies και likes.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com