Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Εξολοθρευτή 6»

terminator-arnold-schwarzenegger
ΤΡΙΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η αποκάλυψη έγινε από τον γενειοφόρο Arnold Schwarzenegger μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο James Cameron σκοπεύει να δημιουργήσει ένα reboot του «Εξολοθρευτή» με σκηνοθέτη τον Tim Miller. Στην πορεία μάθαμε μάλιστα πως η Linda Hamilton θα επιστρέψει στο franchise, ενώ στα νέα πρόσωπα της σειράς περιλαμβάνονται η Mackenzie Davis και ο Gabriel Luna. Έκτοτε δεν είχε ακουστεί τίποτα, με πολλούς να εκτιμούν πως η παραγωγή συνάντησε προβλήματα.

Όπως όμως έγινε γνωστό από τον Arnold Schwarzenegger, τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Η αποκάλυψη έγινε από ένα βίντεο που ανέβασε ο πρώην πολιτικός στο YouTube, για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να παρευρεθεί σε μια πρόσφατη εκδήλωση προς τιμήν του πρωθυπουργού του Φίτζι, Frank Bainimarama.

Δείτε το βίντεο Schwarzenegger στο YouTube 

YouTube

Στο βίντεο, ο Schwarzenegger δήλωσε πως γυρνάει τον «Εξολοθρευτή 6» και έδωσε μια φωτογραφία, η οποία όμως δεν φαίνεται να είναι από την νέα παραγωγή, αλλά από το «Εξολοθρευτής: Γένεsys». Στην φωτογραφίας εμφανίζεται ένας πιο εξελιγμένος Εξολοθρευτής να κρατά τον χαρακτήρα του Schwarzenegger από τον λαιμό.

YouTube

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία και η αναφορά του ηθοποιού στην ταινία ως «Εξολοθρευτής 6» παραπέμπει περισσότερο σε μια συνέχεια στο απογοητευτικό σίκουελ που γύρισε ο Alan Taylor το 2015, παρά σε ένα reboot. Μένει λοιπόν να φανεί η πραγματική «φύση» της ταινίας, όπως και εάν τα νέα μοντέλα εξολοθρευτών έρχονται με γένια.