Ο νέος δίσκος της Madonna έρχεται μέσα στο 2018

madonna
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η πολιτιστική παράδοση της Λισαβώνας επηρέασε την καλλιτεχνική προσέγγιση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.

Η Madonna επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ και ανακοίνωσε ότι η νέα της δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει «μέχρι το τέλος της χρονιάς». Τελευταίος δίσκος της Βασίλισσας της Pop ήταν το «Rebel Heart» του 2015.

Στη νέα της συνέντευξη για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue, η Madonna σχολίασε πως του τελευταίους μήνες έχει γνωρίσει «πολλούς πραγματικά καλούς μουσικούς» με τους οποίους συνεργάστηκε στο νέο της άλμπουμ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τόνισε πως η διαμονή της στην Λισαβώνα επηρέασε τη μουσική και τη δουλειά της καταλυτικά.

Invision/AP / Chris Pizzello

Η μετακόμιση στην Πορτογαλία έγινε για χάρη του 12χρονου γιού της, David Banda, ο οποίος θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έτσι λοιπόν η πολιτιστική παράδοση της «νέας πατρίδας» της επηρέασε την καλλιτεχνική στροφή στο νέο άλμπουμ. Η Madonna δήλωσε πως το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει «μέχρι το τέλος της χρονιάς», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Τους τελευταίους μήνες έχει επιτρέψει ορισμένες κλεφτές ματιές στο νέο υλικό που ετοιμάζει, κυρίως μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Τον περασμένο Μάιο μοιράστηκε το εξώφυλλο μιας μελλοντικής κυκλοφορίας – άγνωστο εάν πρόκειται για έα single ή για το άλμπουμ – με τον τίτλο «Beautiful Game».