Ο Mark Wahlberg αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η φιλία του με τον Leonardo DiCaprio

mark-wahlberg-leonardo-dicaprio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο βιογραφικό δράμα «Το τέλος της αθωότητα» το 1995.

Η σχέση του Mark Wahlberg με τον Leonardo DiCaprio δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «Το τέλος της αθωότητας» του Scott Kalvert. Ο ανερχόμενος τότε DiCaprio έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην βιογραφική ταινία για τον ποιητή και συγγραφέα Jim Carroll, ενώ ο Wahlberg στην πρώτο του ρόλο ενσάρκωσε τον φίλο του Mickey.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Wahlberg σε συνέντευξή του στο Extra, οι δύο ηθοποιοί δεν τα πήγαιναν καλά στην αρχή. Αφορμή για τη αντιζηλία, ισχυρίζεται ο Wahlberg, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου εμπειρίες ως ηθοποιός, οπότε ο DiCaprio δεν τον αντιμετώπιζε σοβαρά.

«Δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Απλά νομίζω είχαμε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα ο ένας για τον άλλο. Εγώ, όπως ξέρετε, ήμουν ένας ράπερ και ήμουν εξωφρενικός, μεγαλόφωνος και τρελός και αυτή ήταν μια πολύ σοβαρή ταινία και ένας πολύ σοβαρός ρόλος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είχε γυρίσει όλα μου τα βιντεοκλίπ και ένιωθε πως ήμουν σε θέση να παίξω τον ρόλο» δήλωσε ο Wahlberg.

Καθώς δεν είχε καθόλου εμπειρίες από άλλες παραγωγές, ο πρώην ράπερ εξήγησε πως ένιωθε ότι μονίμως έπρεπε να αποδεικνύει τις ικανότητές του. Με πολλή επιμονή ο Walhberg πέρασε την οντισιόν και κατά στις πρόβες που ακολούθησαν αντιλήφθηκαν πόση χημεία είχαν μεταξύ τους και γρήγορα έγιναν καλοί φίλοι.