Ο «Joker» με τον Joaquin Phoenix θα αποκτήσει λίγη από τη λάμψη του «Glow»

marc-maron Dan Hallman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Marc Maron βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Bros για να αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο στην ταινία του Todd Phillips.

Με την παραγωγή του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς «Glow» να έχει ολοκληρωθεί, ο Marc Maron φέρεται να έχει βρει το επόμενο project που θα τον κρατήσει απασχολημένο. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο Maron βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει έναν ρόλο στο «Joker» που θα γυρίσει ο Todd Phillips.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι συμφωνίες με τον Joaquin Phoenix για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και με τον Robert De Niro και την Frances Conroy. Οι πηγές του άρθρου ισχυρίζονται πως ο Maron προορίζεται για τον ρόλο του ατζέντη στην εκπομπή του χαρακτήρα του De Niro και ο οποίος έχει καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία του αιώνιου εχθρού του, Batman.

Ο Phillips, εκτός από τη σκηνοθεσία της ταινίας, έχει αναλάβει και τη συγγραφή του σεναρίου, ενώ στόχος της Warner Bros είναι να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019. Παρά το γεγονός ότι ο «Joker» του Phoenix δεν εντάσσεται στο υπάρχον cinematic universe της DC, η Warner σκοπεύει να γυρίσει άλλη μια ταινία του Joker με τον Jared Leto στον ρόλο.