Το κάστρο του Game of Thrones προσφέρεται για διακοπές

gosford-castle
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Δεν θα σας στοιχίσει λίγο, αλλά μπορεί να συμβεί. Γιατί σήμερα όλα γίνονται, αρκεί να έχει κανείς την φαντασία και τον προϋπολογισμό για να παίξει με τις…φαντασιώσεις του. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το Gosford Castle, το οποίο, αποτελεί ένα από τα πολλά σκηνικά της πολυβραβευμένης σειράς, προσφέρεται τώρα και για ενοικίαση. Όχι σε τηλεοπτικά συνεργεία αυτή τη φορά, αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις, εκτός χώρου.

Βρίσκεται στην Βόρεια Ιρλανδία, έχει 15 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, και παλιότερα λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, όπως και ως σκηνικό για κινηματογραφικές ταινίες. 

Για την ιστορία, το κάστρο σχεδιάστηκε από τον Βρετανό αρχιτέκτονα Thomas Hopper, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου φιλοξενούσε στρατιώτες και αιχμάλωτους, αργότερα πουλήθηκε στο Υπουργείο Εμπορίου, έγινε πάρκο, και τελικά ξενοδοχείο το 1983.

Και σήμερα; Προορίζεται να γίνει ένας νέος προορισμός, να ανακαινιστεί και να δημιουργηθούν σουίτες, όμως για την ώρα η διακόσμηση είναι μάλλον ρουστίκ και δεν έχει καν θέρμανση. Μήπως το Παιχνίδι των Στέμματος δεν έχει ανάγκη από air-condition;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com