Νέα καθυστέρηση για το «Queen» της Nicki Minaj

nicki-minaj-queen
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ένα sample της Tracy Chapman φέρεται να είναι ο λόγος για τον οποίο το άλμπουμ θα βγει με μια εβδομάδα καθυστέρηση.

Η τελειομανία φαίνεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο η κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της Nicki Minaj θα καθυστερήσει. Αρχικά ο δίσκος ήταν να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου, αλλά μια σειρά θεμάτων που προέκυψαν το κατέστησαν αδύνατο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας μετακινήθηκε στις 10 Αυγούστου, αλλά τελικά το «Queen» θα βγει στις 17 Αυγούστου.

Σε μια νέα ανάρτησή της στο Apple Music, η Minaj αποκάλυψε πως το νέο άλμπουμ δυστυχώς θα καθυστερήσει, με πολλούς να εικάζουν πως έχει να κάνει με ένα sample που χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο από τα νέα της τραγούδια. Σύμφωνα με αναρτήσεις της, η Minaj έχει χρησιμοποιήσει ένα sample από τραγούδι της Tracy Chapman, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τη νομική διάσταση του θέματος ώστε να βγει στην αγορά το άλμπουμ.

Η Minaj είχε ρωτήσει μάλιστα τους θαυμαστές της εάν έπρεπε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ στις 10 Αυγούστου χωρίς το επίμαχο τραγούδι ή να περιμένει άλλη μια εβδομάδα ώστε να κυκλοφορήσει πλήρες. Τελικά η Αμερικανίδα pop star αποφάσισε πως η αναμονή μιας εβδομάδας δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Εκτός όμως από την κυκλοφορία του δίσκου, η Minaj μίλησε αινιγματικά για άλλη μια «έκπληξη» η οποία θα είναι εξίσου μεγάλη με το νέο άλμπουμ και αποτελεί «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» για την ίδια.