Πώς η Rita Ora ενέπνευσε την Margot Robbie στον «Τερματικό σταθμό»

margot-robbie-rito-ora
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε τα μυστικά πίσω από τις προφορές των χαρακτήρων που υποδύεται.

Η Margot Robbie αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε από την Rita Ora στη νέα της ταινία «Τερματικός σταθμός» που γύρισε ο Vaughn Stein. Μιλώντας στο NME, η Margot εξήγησε πως επηρεάστηκε από τη φωνή της Ora όταν προσπαθούσε να δημιουργήσει την προφορά του χαρακτήρα της στην ταινία.

«Περιέργως, προσπαθώ και βρίσκω κάποιον του οποίου η προφορά μού αρέσει πολύ και μετά προσπαθώ και επιλέγω ορισμένα χαρακτηριστικά για αυτήν και τα ενσωματώνω στην προφορά του χαρακτήρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αυστραλή ηθοποιός. Στην περίπτωση του «Τερματικού σταθμού» άντλησε στοιχεία από την Rita Ora για να δημιουργήσει την βρετανική προφορά στην ταινία. Μάλιστα η Robbie είχε ενημερώσει την Βρετανίδα τραγουδίστρια για τις προθέσεις της.

 Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Robbie εξήγησε πως συχνά καταφεύγει στο YouTube για να εμπνευστεί. «Για έναν χαρακτήρα που είχα υποδυθεί υπήρχε ένα 13χρονο κορίτσι που ζούσε στις Μεσοδυτικές πολιτείες η οποία είχε το δικό της blog στο YouTube. Μου άρεσε η προφορά της και την χρησιμοποίησα για έναν χαρακτήρα» δήλωσε η ηθοποιός.

Αναφορικά με το τι την έλκυσε στον ρόλο, η Robbie ξεχώρισε το ασυνήθιστο σενάριο με τους εκκεντρικούς χαρακτήρες (τους οποίους υποδύθηκαν ηθοποιοί όπως ο Mike Myers και ο Simon Pegg) και τους «κλασικούς βρετανικούς αστεϊσμούς» που έγραψε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Vaughn Stein.