Πώς φαντάζεστε το σπίτι της Cher;

cher-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Tην είδαμε πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη και μάλλον δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Η Cher αποφάσισε να πουλήσει ένα από τα σπίτια της για να ανανεωθεί. Μήπως θέλει να μας ξεναγήσει κιόλας;

To σπίτι βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και είναι περιτριγυρισμένο από βουνά. Έχει βγει στην αγορά για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, που αγαπούν τη μουσική της Cher εδώ και χρόνια, γιατί με 2,5 εκ. δολάρια μπορείς να επενδύσεις σε μια έπαυλη με ιστορία.

Και μελωδικότητα…H δημοφιλής σταρ, που έκανε την εμφάνισΉ της στο δεύτερο μέρος της ταινίας, «Mamma Mia! Here we go again», θέλει μάλλον να ανανεωθεί. Και να αποχωριστεί μια για πάντα τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τα τρία μπάνια και τις ντουλάπες-δωμάτια που χρειάζεται για να χωράνε όλα της τα κοστούμια, μαζί με τα αξεσουάρ.

Τι άλλο κρύβει το σπίτι της Cher, εκτός από μια…ήσυχη πολυτέλεια; Αίθουσα πρωινού στην κουζίνα, χώρους και ανέσεις που φέρνουν στο νου πεντάστερο ξενοδοχείο. Στη μάστερ κρεβατοκάμαρα μπορεί κανείς να θαυμάσει το τζάκι και την μπανιέρα μέσα στο δωμάτιο.

Τι θα λέγατε να περάσουμε έξω για να δούμε τη λίμνη, να φωτογραφήσουμε τα βουνά και να κάνουμε διαλογισμό; H Cherέτσι έχει μάθει να ζει. Πώς θα είναι άραγε να ξεκινάς τη μέρα σου με διαλογισμό και μετά να έχεις αναμμένο τζάκι, την ώρα που βυθίζεσαι στη μπανιέρα; Mια δοκιμή θα μας πείσει.            

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com