Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Fonzo» με τον Tom Hardy

tom-hardy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Tom Hardy για τις ανάγκες της βιογραφικής ταινίας του Josh Trank για τον Al Capone.

Η ζωή του θρυλικού μαφιόζου Al Capone βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας δραματικής ταινίας του Tom Hardy με τίτλο «Fonzo». Το βιογραφικό δράμα του Josh Trank αφηγείται την ιστορία του Capone τον καιρό που ήταν έγκλειστος στις φυλακές του Αλκατράζ. Αντιμετωπίζοντας τα ολοένα πιο έντονα συμπτώματα της άνοιας, ο 47χρονος Capone βασανίζεται από το αμαρτωλό παρελθόν του και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Twitter / Fandango

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της βιογραφικής ταινίας δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter από το Fandango με την επισήμανση «2019» (και η οποία στην συνέχεια κατέβηκε). Στην φωτογραφία ο Hardy φορά ένα από τα κομψά κουστούμια του Al Capone και έχει ένα πούρο στο στόμα του.

Μέσω του προφίλ του στο Instagram, ο Tom Hardy έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του με μακιγιάζ και προσθετικά για τις ανάγκες της ταινίας. Στις αναρτήσεις του μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν τον Μάιο.

Wrapped #JamDun 💯🔥♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ain’t nothin but a gangster party 💯🔥💀♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Στο «Fonzo» εμφανίζονται επίσης οι Linda Cardellini, Katherine Narducci, Matt Dillon και Kyle MacLachlan. Η ταινία βρίσκεται πλέον στο στάδιο του post-production και βάσει της ανάρτησης του Fandango θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.