Guest εμφανίσεις και διασκευές στην επετειακή συναυλία των Smashing Pumpkins

smashing-pumpkins-courtney-love-davey-havok Smashing Pumpkins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Courtney Love, Peter Hook και μέλη των Killers, Deftones και Sugar Ray τίμησαν το grunge συγκρότημα με την παρουσία τους.

Οι Smashing Pumpkins έδωσαν μια ανεπανάληπτη συναυλία στο Χόλμντελ του Νιού Τζέρσεϋ το βράδυ της Πέμπτης, για την 30ή επέτειό τους. Το θρυλικό grunge συγκρότημα επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές του, με πολλές guest εμφανίσεις και πολλές διασκευές.

Ανάμεσα στους καλεσμένους των Smashing Pumpkins ήταν η Courtney Love, ο Peter Hook των Joy Division και New Order, οι Dave Keuning και Mark Stoermer των Killers, ο Chino Moreno των Deftones, ο Mark McGrath των Sugar Ray και ο Davey Havok των AFI.

Παράλληλα οι Smashing Pumpkins ενθουσίασαν το κοινό τους παίζοντας το «Snail» από το ντεμπούτο τους, «Gish», για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, καθώς και το «Bodies» από το «Mellon Collie and the Infinite Sadness», με τη βοήθεια του Chino Moreno.

Οι Dave Keuning και Mark Stoermer των Killers ανέβηκαν επί σκηνής για να παίξουν τα «Cherub Rock» και «1979», ενώ ο Mark McGrath βοήθησε στις διασκευές της μεγάλης επιτυχίας των Sugar Ray, «Fly», και το «Breaking The Law» των Judas Priest. Αντίστοιχα, ο Peter Hook ήταν επίτιμος καλεσμένος για τη διασκευή του «Age of Consent» των New Order και ο Havok τραγούδησε στο «Transmission».

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα συμμετοχή της βραδιάς ήταν της Courtney Love, η οποία συντρόφευσε τους Smashing Pumpins για δύο διασκευές τραγουδιών που έγραψε μαζί με τον Billy Corgan για τους Hole – το «Celebrity Skin» και το «Malibu» – ενώ τραγούδησε και στο «Bullet With Butterfly Wings».