Η Rebecca Ferguson ψηφίζει επιστημονική φαντασία και τρόμο

rebecca-ferguson Joel Ryan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ανακοινώθηκαν συμφωνίες για πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο «Άνδρες με τα μαύρα» και το «Doctor Sleep».

Μετά το πετυχημένο πέρασμα της από τις «Επικίνδυνες αποστολές», η Rebecca Ferguson θα αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο σίκουελ της ταινίας «Άνδρες με τα μαύρα» που θα σκηνοθετήσει ο F. Gary Gray, ενώ θα λάβει μέρος και στο «Doctor Sleep» του Mike Flanagan.

Στο νέο «Άνδρες με τα μαύρα» έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν οι Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson, Liam Neeson, Rafe Spall και Kumail Nanjiani. Η ταινία, η οποία θα εστιάσει σε ένα νέο γραφείο της μυστικής υπηρεσίας διαχείρισης διαγαλαξιακών υποθέσεων, θα κάνει το ντεμπούτο τους στις αμερικάνικες αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο και στην Ευρώπη τον Ιούνιο.

To «Doctor Sleep» αφηγείται τις περιπέτειες του ενήλικα πια Danny Torrance.

Παράλληλα η Ferguson έχει συμφωνήσει να παίξει στη συνέχεια της «Λάμψης», όπου ήδη έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν οι Ewan McGregor, Carl Lumbly, Alex Essoe και Zarn McClarnon. Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί η Ferguson θα είναι του αρχηγού μιας αίρεσης που τρέφεται με τον «ατμό» νεαρών ατόμων που διαθέτουν «λάμψη». Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King που εκδόθηκε το 2013.