Θα επιστρέψει ο Freddy Krueger με πολλά, εξίσου τρομακτικά πρόσωπα

nightmare-on-elm-street-freddy-krueger
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Robert Englund έχει μια εξαιρετική ιδέα για έναν νέο «Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες».

Μπορεί να παραδέχεται ο ίδιος πως είναι πλέον «πολύ μεγάλος» σε ηλικία για να ύποδυθεί ξανά τον Freddy Krueger της σειράς τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες», αλλά ο Robert Englund θα ήθελε να ξαναδεί τον εμβληματικό, δαιμονισμένο μανιακό να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Μιλώντας σε ένα πάνελ για το «History of Horror» του Eli Roth στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του Television Critics Association, ο ηθοποιός αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του χαρακτήρα.

DYDPPA/REX/Shutterstock / Nacho Lopez

Ο Robert Englund παραδέχτηκε πως δεν είναι σε θέση να παίξει πια τον Freddy Krueger, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μικρής εμφάνισης.

«Εάν είχα ένα μπάτζετ επιπέδου Eli Roth, θα επέλεγα ένα διαφορετικό καστ ηθοποιών με έναν διαφορετικό Freddy για κάθε πιθανό θύμα, επειδή ο Freddy είναι ζωντανός μόνο στην φαντασία του μελλοντικού θύματός του. Θα μιλούσaν για αυτό σε πάρτι, στα αποδυτήρια του σχολείου ή στο λεωφορείο επιστρέφοντας σπίτι. Το μόνο που ξέρουμε για τον Freddy Krueger είναι ότι φορά καπέλο, κόκκινο και πράσινο φούτερ και έχει νύχια αντί για χέρι. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες» τόνισε ο Englund.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε πως θα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί «Freddy Krueger», αφού κάθε θύμα θα τον φαντάζεται διαφορετικά. Έχοντας παίξει στο πρόσφατο ριμέικ της σειράς ταινιών τρόμου του 2010, ο 71χρονος ηθοποιός σημείωσε πως μπορεί να μην είναι σε θέσει να πρωταγωνιστήσει σε μια μελλοντική ταινία, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει μια μικρή εμφάνιση. «Στο τέλος, με το τελευταίο θύμα θα δούμε τον Freddy να ξεφλουδίζει το πρόσωπό του και ίσως αποκαλυφθεί πως είμαι εγώ. Αυτή είναι η ουσία του Freddy» σχολίασε με νόημα ο Englund.