Ο Jean-Luc Picard επιστρέφει για να μας ξαναταξιδέψει στα άστρα

star-trek-picard-patrick-stewart
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η νέα σειρά θα αφηγηθεί τις περιπέτειες του πολυαγαπημένου καπετάνιου του «Star Trek» μετά την θητεία του στο Enterprise.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό ότι ο συνδημιουργός και επικεφαλής του «Star Trek: Discovery» Alex Kurtzman διαπραγματευόταν μια συμφωνία για μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του «Star Trek». Η είδηση έδωσε τροφή σε πολλές φήμες, με μια από αυτές να θέλουν την νέα σειρά να εστιάζει στον Jean-Luc Picard, τον καπετάνιο του Enterprise στην τηλεοπτική σειρά «Star Trek: The Next Generation».

Όπως φαίνεται τελικά οι εκτιμήσεις έπεσαν μέσα, αφού ο ίδιος ο Patrick Stewart επιβεβαίωσε τις φήμες σε ένα φεστιβάλ στο Λας Βέγκας το περασμένο σαββατοκύριακο. Στην συνέχεια ο Kurtzman εξέφρασε την χαρά του που ο Stewart επιστρέφει στο κόσμο του «Star Trek» μετά από σχεδόν 20 χρόνια και δήλωσε πως ανυπομονεί να δημιουργήσει νέες συναρπαστικές ιστορίες με τον πολυαγαπημένο χαρακτήρα.

AP

Βεβαίως πέραν από την επιστροφή του Stewart στον ρόλο του Picard, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση ή τον τόνο της σειράς, πέραν του ότι θα εστιάζει στις περιπέτειες του καπετάνιου μετά την θητεία του στο Enterprise. Ο ηθοποιός εξήγησε πως πάντα ένιωθε περήφανος για τον χαρακτήρα, αλλά θεωρούσε πως είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του. Στη συνέχεια όμως διαπίστωσε πόσο ενθουσιασμένος ήταν με την προοπτική να γυρίσει στον ρόλο και να εξερευνήσει άλλες πτυχές του χαρακτήρα. Ο Stewart δεν παρέλειψε να δηλώσει πόσο τον έχει αγγίξει η αγάπη του κοινού για την σειρά και τον χαρακτήρα του, σημειώνοντας πως ο Picard έχει αποτελέσει πρότυπο για πολλούς ώστε να ακολουθήσουν μια αντίστοιχη πορεία στην επιστήμη ή την εξερεύνηση.

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτό για τον ίδιο λόγο – για να ερευνήσω και να βιώσω το ανακουφιστικό και μεταμορφωτικό φως που έχει να λάμψει σε αυτούς τους συχνά σκοτεινούς καιρούς» τόνισε ο ηθοποιός. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό με την παραγωγή της σειράς, λογικά θα προβληθεί μέσω του CBS και το Netflix.