Ο Justin Timberlake απέκτησε το δικό του τηλεπαιχνίδι

Justin-timberlake Evan Agostini
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Οι παίκτες του «Spin The Wheel» θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος για να κερδίσουν 20 εκατομμύρια δολάρια.

Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός για τις επιδόσεις του στο τραγούδι, ο Justin Timberlake ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεοπτική εκπομπή της Disney – μαζί με την Britney Spears και την Christina Aguilera. Έχοντας κατακτήσει τον χώρο της μουσικής, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει προσπάθειες στον κινηματογράφο και τώρα ετοιμάζει ένα comeback στην τηλεόραση με ένα τηλεπαιχνίδι.

Το τηλεπαιχνίδι, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος με τον Andrew Glassman, λέγεται «Spin The Wheel» και θα έχει έπαθλο 20 εκατομμύρια δολάρια – το μεγαλύτερο στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης. Οι παίχτες συλλέγουν χρηματικά ποσά απαντώντας σε ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος και μετά έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τα ποσά με έναν «τροχό της τύχης». Ο Timberlake θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού ενώ παρουσιαστής θα είναι ο κωμικός ηθοποιός Dax Shepard.

Invision/AP / Jordan Strauss

Παρουσιαστής του «Spin The Wheel» θα είναι ο Dax Shepard.

«Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη δουλειά από το να δίνω εκατομμύρια δολάρια σε καλό κόσμο. Είναι η ευκαιρία μου να γίνω επιτέλους ο Willy Wonka» τόνισε ο Shepard για την συμμετοχή του στο «Spin The Wheel». Εκπρόσωπος του δικτύου Fox σχολίασε πως το νέο τηλεπαιχνίδι θα είναι «τεράστιο σε τόσα πολλά επίπεδα».

Το «Spin The Wheel» θα προβληθεί μέσω του Fox, το οποίο απέκτησε τα σχετικά δικαιώματα μετά από έναν «πόλεμο προσφορών» τον Φεβρουάριο του 2017. Στην συνέχεια ακολούθησε ένας χρόνος διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.