O Chris Rock θα πρωταγωνιστήσει στο «Fargo»

chris-rock Evan Agostini
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2019.

Η φιλόδοξη και πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο «Fargo» των αδελφών Coen έχει αντιμετωπίσει πολλές καθυστερήσεις, κυρίως λόγω των πολλών παράλληλων project του επικεφαλής της σειράς Noah Hawley.

Τα καλά νέα για τους θαυμαστές της σειράς είναι πως ο Chris Rock έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς για να πρωταγωνιστήσει στον τέταρτο κύκλο. Πιο συγκεκριμένα ο Rock θα παίξει τον αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης στο Κάνσας της δεκαετίας του 1950. Ο χαρακτήρας του Rock έχει έρθει σε ανακωχή με τον αρχηγό μιας αντίπαλης μαφίας και στα πλαίσια της συμφωνίας τους αντάλλαξαν τους γιους τους. Όταν όμως ο αρχηγός της μαφίας πεθαίνει, η συμφωνία αλλάξει και ακολουθεί το χάος.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παράλληλα με τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των δύο εγκληματικών οργανώσεων, ο νέος κύκλος της σειράς θα παρουσιάσει την γενικότερη σύγκρουση δύο μεγάλων μεταναστευτικών ροών της εποχής, των νεοαφιχθέντων Ιταλών από την Ευρώπη και των Αφροαμερικάνων από τον ρατσιστικό Νότο των ΗΠΑ.

Υπάρχουν όμως και δυσάρεστα νέα είναι πως τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν και θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2019. Αυτό σημαίνει πως ο νέος κύκλος θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020, οπότε οι θαυμαστές της σειράς θα πρέπει να κάνουν μεγάλη υπομονή μέχρι τότε.