Ο Robert Redford αποσύρεται από την ηθοποιία

robert-redford Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Τελευταία ταινία του πολυβραβευμένου αστέρα του Χόλυγουντ θα είναι το βιογραφικό δράμα «The Old Man & The Gun».

Μετά από μια καριέρα έξι περίπου δεκαετιών, ο Robert Redford ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ηθοποιία. Τελευταία του ταινία, μπροστά από την κάμερα, θα είναι το «The Old Man & The Gun» του David Lowery.

Στην ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ο Redford υποδύεται τον πολύπειρο εγκληματία Forrest Tucker ο οποίος συνεχίζει να κλέβει τράπεζες και να αποφεύγει το μακρύ χέρι του νόμου ακόμη και στα γεράματά του. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Elisabeth Moss, John David Washington, Sissy Spacek και Casey Affleck.

Το «The Old Man & The Gun» θα προβληθεί το φθινόπωρο.

«Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά κατέληξα πως αυτό είναι το τέλος για μένα σε σχέση με την ηθοποιία και θα αποστρατευτώ μετά από αυτό, γιατί το κάνω από τα 21 μου. Σκέφτηκα πως είναι αρκετά και αναρωτήθηκα γιατί να μην τελειώσω με κάτι πολύ αισιόδοξο και θετικό» δήλωσε στο Entertainment Weekly ο Redford.

Δείτε το τρέιλερ του «The Old Man & The Gun»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε στο περιοδικό Empire πως ο Redford τον είχε ενημερώσει για την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του ακριβώς πριν ξεκινήσει η παραγωγή. «Ξαφνικά το βάρος εκείνης της δήλωσης έπεσε στις πλάτες μου. Νομίζω πως η ταινία αναφέρεται εξίσου στον Redford όσο και στον χαρακτήρα του. Είναι για κάποιον που βρίσκεται στο λυκόφως της ζωής του, κάνοντας κάτι που αγαπά» τόνισε ο Lowery.