Τι τρέχει με την ταινία του Johnny Depp για τον φόνο του Notorious B.I.G.;

Johnny-depp Joel Ryan
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του αστυνομικό θρίλερ «City Of Lies» ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη κυκλοφορία του.

Το θρίλερ «City of Lies» στο οποίο ο Johnny Depp υποδύεται έναν αστυνομικό στο Λος Άντζελες που ερευνά τον φόνο του Notorious B.I.G. αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα κυκλοφοριών της εταιρείας διανομής Global Road, έναν μήνα πριν την πρεμιέρα που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους είχε προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε η απόφαση για αναβολή ενδέχεται να πάρθηκε την τελευταία στιγμή. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής επιβεβαίωσε την εξέλιξη, αλλά αρνήθηκε να την σχολιάσει. Δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία εξόδου, οπότε παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία.

O Forest Whitaker συμπρωταγωνιστεί με τον Depp στο «City of Lies» του Brad Furman.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που προκύπτει κάποιο ζήτημα με τη συγκεκριμένη παραγωγή, αφού πριν από ένα μήνα περίπου ο location manager του «City Of Lies» κατέθεσε μήνυση κατά του Depp με τον ισχυρισμό ότι τον γρονθοκόπησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Στη μήνυσή του ο Gregg Brooks ανέφερε πως η αναπνοή του ηθοποιού μύριζε αλκοόλ, ενώ απολύθηκε λίγες μέρες αργότερα, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό για να παραιτηθεί από το δικαίωμά του να μηνύσει.

Σκηνοθέτης του «City Of Lies» είναι ο Brad Furman, ενώ το σενάριο του Christian Contreras είναι βασισμένο σε βιβλίο του που έγραψε ο Randall Sullivan.