Tom Hardy: «Με έχει κουράσει πια η ηθοποιία»

tom-hardy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Καταλυτικό στοιχείο στην «αλλαγή προοπτικής» σε σχέση με την καριέρα υπήρξαν τα 40ά γενέθλιά του το περασμένο έτος.

Ο Tom Hardy βρίσκεται αναμφίβολα σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του, καθώς έχει ήδη κατακτήσει το Χόλυγουντ και είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία με τον Venom της Marvel, καθώς και στην βιογραφική ταινία «Fonzo» για τον Al Capone.

Η επαγγελματική επιτυχία φαίνεται πως έχει κουράσει τον Hardy, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire. Καταλυτικό στοιχείο στην «αλλαγή προοπτικής» σε σχέση με την καριέρα υπήρξαν τα 40ά γενέθλιά του το περασμένο έτος.

«Έχεις κατακτήσει το Έβερεστ. Είναι θαύμα που έχεις φτάσει κοντά στο βουνό, πόσο μάλλον να το σκαρφαλώσεις. Θέλεις να ξαναπάρεις τη διαδρομή και το να το κάνεις ξανά; Ή θέλεις να κατέβεις το βουνό και να βρεις μια παραλία; Τι είναι που σε τραβά στην τέχνη; Σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρω πια. Ανέχτηκα αρκετά. Εάν είμαι απόλυτα ειλικρινής, απλά θέλω να συνεχίσω με τη ζωή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hardy.

 Παρά τον σκεπτικισμό του, ο 40χρονος ηθοποιός δε θεωρεί πως θα φύγει από τον χώρο του θεάματος για τα καλά. Ο ίδιος ανέφερε πως έχει στόχο να αναλάβει ρόλο παραγωγού, ενώ παράλληλα έχει βλέψεις για τη συγγραφή σεναρίων και τη σκηνοθεσία. Η εταιρεία παραγωγής του, η Hardy Son & Baker, εργάζεται πάνω στον δεύτερο κύκλο του δράματος «Taboo» του BBC, ενώ ο ηθοποιός συζητά το ενδεχόμενο για να σκηνοθετήσει μια μεταφορά του θρίλερ «Once A Pilgrim» που έγραψε ένας βετεράνος αλεξιπτωτιστής.

Στη συνέντευξή του ο Hardy μίλησε για τον πιο πρόσφατο ρόλο του, ως Eddie Brock στο επερχόμενο «Venom» της Marvel. Ο Βρετανός ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας και εθισμού που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον βοήθησαν να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον ρόλο.

«Ο χαρακτήρας έχει ένα ηθικό πλαίσιο και ο εξωγήινος δεν έχει το ίδιο ηθικό πλαίσιο, καθώς έρχεται από άλλον πλανήτη, οπότε πρέπει να βρουν πώς να είναι μαζί ώστε να ενωθούν. Τώρα έχει ένα τέρας που ζει μαζί του χωρίς να πληρώνει νοίκι. Θα μπορούσε να είναι όπως κάποιον που κόλλησε μια τροπική ασθένεια και τρελάθηκε» εξήγησε ο Hardy. Όπως τόνισε στη συνέχεια, «από ορισμένες οπτικές, είναι σαν να προσποιείσαι ότι έχεις ψυχικές ασθένειες, τις οποίες καταλαβαίνω αρκετά, καθώς έχω ορισμένα δικά μου προβλήματα ψυχικής υγείας που είναι σχετικά, όπως το να είσαι εθισμένος».