Αναρρώνει ο Matthew Perry μετά από ρήξη εντέρου

matthew-perry Rich Fury
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού αστέρα δήλωσε πως ο Perry εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο Matthew Perry υποβλήθηκε με επιτυχία σε εγχείρηση μετά από ρήξη εντέρου σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Τρίτη. Ο εκπρόσωπος του 48χρονου ηθοποιού επιβεβαίωσε τις φήμες και τόνισε πως ο Perry νιώθει ευγνώμων για το ενδιαφέρον και ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του καθώς αναρρώνει.

 Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την περίπτωση του ηθοποιού, αλλά η ρήξη εντέρου μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και εάν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα, ενδέχεται να οδηγήσει σε θανατηφόρα σηψαιμία.

Στο παρελθόν ο Perry έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας, κυρίως λόγω του εθισμού του σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε το 2013 πως δεν θυμάται τίποτα απολύτως από τα γυρίσματα τριών σεζόν της σειράς «Τα φιλαράκια» που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό.

Στην συνέντευξή του ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν εθισμένος «κυρίως στο ποτό και τα οπιούχα» και ότι ήταν «αρκετά καλός» στο να κρύβει τον εθισμό του, ενώ συμπλήρωσε πως παρά τις προσπάθειές του «ο κόσμος γνώριζε» τα προβλήματά του. Εκτός από τον ρόλο του ως Chandler Bing, ο Perry εργάστηκε και ως σεναριογράφος στην τηλεοπτική σειρά του NBC.