Δείτε το βαν των Aerosmith που βρέθηκε ξεχασμένο στο δάσος

aerosmith Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα χρησιμοποιούσε το American Harvester Metro του 1964 για τις πρώτες του περιοδείες.

Οι παρουσιαστές της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς «American Pickers», Frank Fritz και Mike Wolfe, ανακάλυψαν ένα σκουριασμένο βανάκι σε ένα δάσος της Μασαχουσέτης, το οποίο οι Aerosmith χρησιμοποιούσαν για τις περιοδείες τους στα πρώτα τους χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Boston.com, ο πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος, Ray Tabano, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του οχήματος.

Το σκουριασμένο American Harvester Metro του 1964 βρέθηκε πίσω από μια φάρμα στο Τσέστερφιλντ της Μασαχουσέτης. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται περίπου 160 χιλιόμετρα μακριά από τη «βάση» των Aerosmith στη Βοστόνη. Άγνωστο παραμένει πώς βρέθηκε εκεί το βανάκι, αλλά ο ιδιοκτήτης της έκτασης όπου βρέθηκε δήλωσε πως το όχημα ήταν εκεί όταν την αγόρασε από κάποιον που φέρεται να είχε σχέση με το συγκρότημα.

The History Channel

O Tabano, ο οποίος υπήρξε ένας από τους ιδρυτές των Aerosmith παίζοντας μαζί τους από το 1970 έως το 1971, παρομοίωσε το βανάκι σαν ένα «ξενοδοχείο με ρόδες». Στη συνέχεια εκτίμησε πως πρέπει να έχουν περάσει 40 χρόνια από την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από τους Aerosmith. «Οδηγούσαμε από τη Βοστόνη στο Νιού Χάμσαϊρ για 125 δολάρια για κάθε συναυλία. Μετά τη βενζίνη, τα διόδια, το φαγητό και την επιστροφή, ο καθένας μας έβγαζε περίπου τρία δολάρια» δήλωσε ο Tabano στην εκπομπή.

Οι παρουσιαστές τελικά αγόρασαν το βανάκι από τον ιδιοκτήτη της έκτασης όπου βρέθηκε για 25.000 δολάρια, με τον Wolfe να το χαρακτηρίζει ως «ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά κομμάτια της ιστορίας του rock ‘n’ roll».