Αναβάλλεται επ’ αόριστον το «Cowboy Ninja Viking» με τον Chris Pratt

chris-pratt Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η Universal αποφάσισε να βάλει «στον πάγο» την παραγωγή της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ για να τη σχεδιάσει καλύτερα.

Η παραγωγή της νέας ταινίας δράσης με τον Chris Pratt, «Cowboy Ninja Viking», αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Η ταινία αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου κόμικ της Image Comics και αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Michelle MacLaren, γνωστής για τη δουλειά της σε σειρές όπως τα «Game Of Thrones», «Breaking Bad», «The Walking Dead» και άλλες.

 Στην ταινία, ο Pratt υποδύεται τον Ντάνκαν, έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό επαγγελματία δολοφόνο με τρεις διαφορετικές προσωπικότητες: του καουμπόι, του νίντζα και του Βίκινγκ (εξού και ο τίτλος). Το πρώτο τεύχος του κόμικ που δημιούργησαν ο συγγραφέας A. J. Lieberman και ο σκιτσογράφος Riley Rossmo κυκλοφόρησε το 2009 και η μίνι σειρά ολοκληρώθηκε μετά από δέκα τεύχη, τον Νοέμβριο του 2010.

Αρχικά, η Universal είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα της κινηματογραφικής μεταφοράς για τις 28 Ιουνίου 2019, αλλά, σύμφωνα με άρθρο του Collider, το στούντιο αφαίρεσε την ταινία από το πρόγραμμά της και έβαλε την παραγωγή «στον πάγο». Πηγές του άρθρου σημείωσαν πως το στούντιο πήρε την απόφαση μετά την ολοκλήρωση συζητήσεων με πιθανά μέλη του καστ.

Οι ίδιες πηγές συμπλήρωσαν πως η Universal δεν έχει εγκαταλείψει το «Cowboy Ninja Viking», απλά «δε θέλει να βιαστεί» με την παραγωγή την οποία θέλει να σχεδιάσει καλύτερα, καθώς ευελπιστεί πως μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ενός νέου franchise.