Τι πήρε σπίτι της η Maisie Williams από τα γυρίσματα του «Game Of Thrones»;

maisie-williams Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Παρά τα δάκρυα συγκίνησης για την ολοκλήρωση της παραγωγής, βρήκε το κουράγιο να πάρει ένα σουβενίρ για να δείχνει στα εγγόνια της.

Τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones» ολοκληρώθηκαν στα τέλη Ιουλίου, βάζοντας έτσι ένα (προσωρινό) τέλος στην επική σειρά φαντασίας του HBO. Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή της στο «Breakfast Show» του BBC Radio 1, η Maisie Williams μίλησε για τις εμπειρίες της στην πολυβραβευμένη σειρά καθώς και το αναμνηστικό που πήρε σπίτι της.

Το «σουβενίρ» που αποφάσισε να πάρει μαζί της δεν ήταν άλλο από το χαρακτηριστικό καφέ παλτό που φόραγε ως Arya Stark και το οποίο σχεδίασε η Katy Taylor. Χαριτολογώντας, η Williams δήλωσε πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της στο μέλλον να το δείχνει στα (απρόθυμα) εγγόνια της και να τους εξιστορεί τις εμπειρίες της στο «Game Of Thrones».

Vanity Fair

Ο τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» έρχεται την άνοιξη του 2019.

Συζητώντας για τις τελευταίες μέρες στο σετ των γυρισμάτων, η Williams εξήγησε πως ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ προσπαθούσε να βγάλει έναν λόγο. «Πήγα στο τρέιλερ και σκεφτόμουν πως δεν μπορούσα να θυμηθώ τι είχα μόλις πει» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram η Williams αποχαιρέτησε τη σειρά όπως της αρμόζει, με μια φωτογραφία από τα αιματοβαμμένα αθλητικά παπούτσια της . «Αντίο Μπέλφαστ, αντίο Arya, αντίο “Game Of Thrones”, ήταν τεράστια χαρά» έγραψε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως ανυπομονεί για τις μελλοντικές περιπέτειές της.

Η ανάρτηση της Williams ενδέχεται να περιλαμβάνει και ορισμένα spoiler σχετικά με την πλοκή του τελευταίου κύκλου της σειράς. Η ηθοποιός συμπεριέλαβε τα διφορούμενα hashtags #lastwomanstanding, #barely, #immasleepforthenextfouryears και #justkiddingidontsleep, τα οποία μπορεί να αναφέρονται τόσο στην τύχη της Arya Stark, όσο και το (πιθανότερο) ενδεχόμενο η Williams να ήταν ένα από τα τελευταία μέλη του καστ που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του.