Αβέβαιο το κινηματογραφικό μέλλον του «Star Trek»

star-trek-beyond
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Chris Pine και Chris Hemsworth δεν τα έχουν βρει με την Paramount, η οποία πλέον εξετάζει όλες τις επιλογές της.

Το κινηματογραφικό μέλλον της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Star Trek» βρίσκεται «στον αέρα», καθώς ο Chris Pine και ο Chris Hemsworth δεν τα βρήκαν με την Paramount στις διαπραγματεύσεις για την τέταρτη ταινία στο πρόσφατο reboot. Οι δύο ηθοποιοί συζητούσαν με το στούντιο για να επιστρέψουν στους ρόλους τους – ο μεν Pine ως James T. Kirk, ο δε Hemsworth ως ο πατέρας του George – όμως το στούντιο θέλησε να μειώσει το μπάτζετ.

Ο Chris Pine έχει ενσαρκώσει τον Captain James T. Kirk σε τρεις ταινίες.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter η Paramount πρότεινε μειωμένες αποδοχές στους δύο ηθοποιούς, με το επιχείρημα ότι οι πρόσφατες ταινίες της σειράς δεν ανταποκρίθηκαν στις εισπρακτικές προσδοκίες τους. Η τρίτη ταινία της σειράς, το «Star Trek: Beyond» του 2016, είχε ένα μπάτζετ ύψους 185 εκατομμυρίων δολαρίων κα οι εισπράξεις της ανήρθαν στα 343 εκατομμύρια δολάρια.

Ο χαρακτήρας του Chris Hemsworth πέθανε στον πρόλογο της πρώτης ταινίας, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στην τέταρτη μέσω χρονομηχανής.

Το άρθρο σημειώνει πως οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν την πρόταση της Paramount, με το στούντιο πλέον να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Υπάρχει η περίπτωση να στραφεί σε νέους ηθοποιούς για αναλάβουν τους ρόλους (κάτι εξαιρετικά απίθανο δεδομένης της απήχησης των Pine και Hemsworth), όμως το πιο πιθανό είναι να κάνει μια νέα προσφορά. Παρά την απρόοπτη εξέλιξη, το στούντιο διατείνεται πως η παραγωγή συνεχίζει κανονικά.