Πρώτη ματιά στη νέα «Μουλάν»

mulan
ΤΡΙΤΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η Lui Yifei και ο Jet Li πρωταγωνιστούν στην live action εκδοχή της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.

Τα τελευταία χρόνια η Disney έχει βάλει στο πρόγραμμά της μια σειρά ριμέικ πολλών κλασσικών ταινιών κινουμένων σχεδίων της, από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και τον «Ντάμπο», μέχρι πιο σύγχρονες παραγωγές της όπως ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» και ο «Αλαντίν».

Μετά από μια σειρά προβλημάτων με το κάστινγκ, η Disney βρήκε τους κατάλληλους ηθοποιούς για μια live-action ταινία με τη νέα Μουλάν και έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την παραγωγή.

Disney

Η Liu Yifei πρωταγωνιστεί στην ταινία που κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2020.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Liu Yifei θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πλάι της εμφανιστούν οι Jet Li, Yoson An, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Chum Ehelepola, Gong Li, Rosalind Chao και Cheng Pei-Pei, μεταξύ άλλων.

Η νέα εκδοχή της «Μουλάν» θα είναι λίγο διαφορετική από την ταινία κινουμένων σχεδίων που κυκλοφορήσε το 1998, αλλά θα είναι βασισμένη στον ίδιο μύθο που θέλει την κόρη ενός πολεμιστή να παίρνει τη θέση του πατέρα της στον αυτοκρατορικό στρατό και να γίνεται θρύλος. Σκηνοθέτης της νέας «Μουλάν» είναι η Niki Caro και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Κίνα και Νέα Ζηλανδία. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2020.