Η Elizabeth Banks ετοιμάζεται για ένα «ραντεβού στα τυφλά» με τον Prince

prince-elizabeth-banks
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Το «Queen for a Day» αφηγείται την πραγματική ιστορία μιας καμαριέρας που κέρδισε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό του MTV.

Η πραγματική ιστορία της Lisa Barber, η οποία είχε κερδίσει ένα ραντεβού με τον Prince το 1986 μέσω ενός διαγωνισμού του MTV, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με την Elizabeth Banks στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το «Queen for a Day» είναι βασισμένο σε άρθρο που έγραψε το 2017 ο Chris Lee για τα «γεμάτα ναρκωτικά και χάος» παρασκήνια του διαγωνισμό.

Warner Brothers/Photofest

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Banks θα υποδυθεί την Barber, η οποία εργαζόταν ως καμαριέρα σε ένα motel στην μικρή πόλη Σέρινταν του Γουαϊόμινγκ, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό του MTV. Τα έπαθλα της διαγωνισμού ήταν ένα ραντεβού με τον Prince στην πόλη της, μια συναυλία και μια ιδιωτική προβολή της ταινίας, «Κάτω από το Κερασένιο Φεγγάρι», που είχε σκηνοθετήσει και στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος.

Invision/AP / Richard Shotwell

Όπως σημειώνει το άρθρο, ο Prince δεν θα εμφανιστεί στην ταινία, αφού αυτή θα εστιάσει στις «ηρωικές προσπάθειες» για την διοργάνωση του φαντασμαγορικού event στην μικρή πόλη, η οποία καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια από τις κάμερες του αμερικάνικου τύπου. Παρόλα αυτά οι παραγωγοί τόνισαν πως η «παρουσία» του Prince στην ταινία θα είναι αισθητή.